Amsterdam

Amsterdam

 Ceintuurbaan 151
1072 GB Amsterdam

 020 – 471 04 10
 
amsterdam@inktspecialist.nl

Routebeschrijving →

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: closed

”Al ruim 20 jaar de beste van Amsterdam”

Wij zijn het oudste en bekendste hervulstation van Amsterdam. Naast het hervullen van inktcartridges verkopen wij ook alle soorten inktpatronen, toners en printers. Wij hebben alle typen op voorraad. Ons assortiment inktcartridges bestaat zowel uit de originele merken als uit compatible cartridges. Daarnaast verkopen wij ook (foto) papier, geheugen sticks, sd kaarten, harde schijven (hdd en ssd) muizen, toetsenborden, powerbanks, kabeltjes en (telefoon) accessoires.
Natuurlijk hebben wij ook van alle soorten printers een uitgebreide voorraad. O.a. van de merken HP, Canon, Epson en Brother. In onze winkel helpen wij je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw nieuwe printer. We beantwoorden graag al je vragen over printers en alles wat met printen te maken heeft.

Printer stuk? Wij repareren jouw printer supergoed en voordelig! Bel ons en we maken direct een afspraak zodat jij weer snel kunt printen.

Voor een officiële pasfoto kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn een RWD erkende fotograaf en verzorgen graag uw rijbewijs verlenging.
Betalen kan bij ons contant of met de pinpas. (ook contactloos)

U vindt ons op de Ceintuurbaan, nummer 151 in Amsterdam-Zuid (rivierenbuurt – de pijp), direct aan het Sarphatipark, naast MC Meubelen en SLA. Vanuit Amsterdam-Oost zijn we het makkelijkst te bereiken via Oostpoort –  Oosterpark – Wibautstraat – Nieuwe Amstelbrug.

Lukt het niet om naar de winkel te komen of heeft u geen tijd? Geen probleem. Dan bezorgen wij het graag. Altijd binnen 24 uur en vaak nog dezelfde dag. Vraag naar de mogelijkheden.