Franchise

Inktspecialist is een solide keten, gespecialiseerd in het hervullen van lege inktcartridges en toners. Bovendien biedt Inktspecialist een allesomvattend assortiment aan originele printware. Daarnaast is Inktspecialist continue opzoek naar nieuwe producten die binnen het assortiment passen. De combinatie van kwaliteitsproducten en deskundig advies voor een scherpe prijs maakt dat de klanten graag terugkomen bij Inktspecialist. Kortom, een bedrijf dat meegroeit en innoveert binnen de franchisemarkt.

De succesformule van Inktspecialist werd op 1 oktober 2004 geïntroduceerd met twee pilotvestigingen. Op franchisebasis zijn er daarna nog een tal van vestigingen geopend. Stuk voor stuk opgezet en gerund door gedreven ondernemers met de potentie om meerdere winkels onder hun hoede te nemen. Alle franchisenemers hebben dezelfde vrijheid als die van een zelfstandige ondernemer, gesteund door de kennis en ervaring van de franchisenemer.

Een Inktspecialist worden?

Voor een franchisevestiging van Inktspecialist is het van belang dat de franchisenemer minimaal drie dagen per week in de winkel staat. Affiniteit met computers en/of printers dan wel een technische achtergrond is een pre, maar niet noodzakelijk. Het hervullen van inktcartridges kan iedereen namelijk leren. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilde u altijd al een eigen zaak beginnen, dan is Inktspecialist de ideale oplossing voor u.